AVG

Privacyverklaring

Afdrukken

Privacyverklaring Hondentrimshop Dolly

 

Bij Hondentrimshop Dolly hechten we waarde aan de bescherming van de privacy van alle personen waarvan wij de gegevens verwerken. In deze privacy Policy geven we inzage in de door ons verwerkte persoonsgegevens en waarborging van de bescherming van deze gegevens.

 

1.Contactgegevens:

 

Website:         http://www.trimshopdolly.nl

Adres:             Ivoordistel 1   

Postcode:        3068 NE

Email:             Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

2.Verwerking van persoonsgegevens

 

Hondentrimshop Dolly verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

 

- Voor- en achternaam

- Adresgegevens

- Telefoonnummer

- E-mailadres

 

Deze persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor de volgende doeleinden;

- om onze diensten te kunnen verlenen, waaronder het inplannen van afspraken en factureren van onze diensten.

- te voldoen aan onze verplichtingen, bijvoorbeeld richting de belastingdienst.

- Het verstrekken van gegevens aan derden in belang van uw hond (bijvoorbeeld de dierenarts)

 

Als u informatie bij ons inwint en geen klant wordt dan bewaren wij uw persoonsgegevens niet. E-mails die u naar ons stuurt worden 1 maand na beantwoording verwijderd als u besluit geen klant te worden.

 

 

3.Onze website, http://www.trimshopdolly.nl

Voor de optimalisatie van de online omgeving van onze website gebruiken we cookies. Hierbij denken we ook aan uw privacy. We gebruiken alleen technische, functionele en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Deze cookies zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan onze website wordt opgeslagen op de computer, tablet of smartphone.

De cookies zorgen ervoor dat de website naar behoren functioneert en dat voorkeursinstellingen bewaard blijven. Daarnaast stellen de cookies ons in staat om het gebruik van onze website bij te houden. Via de instellingen van uw browser kunt u cookies verwijderen. Daarnaast is het ook mogelijk om de browser zo in te stellen dat cookies niet meer worden opgeslagen. Het is echter mogelijk dat het gebruiksgemak van de website daardoor sterk afneemt.

 

4.Bewaartermijn van persoonsgegevens

 

Persoonsgegevens, bijvoorbeeld personalia en adresgegevens, bewaren wij voor de duur van dat u klant bij ons bent. Als u niet hebt aangegeven dat u geen klant meer van ons zal zijn bewaren we uw gegevens nog tot het moment dat in redelijkheid niet meer valt te verwachten dat u nog een afspraak bij ons maakt. De gegevens worden in ieder geval na verloop van 18 maanden na uw laatste afspraak bij ons verwijderd. Facturen worden daarnaast voor de duur van 7 jaar bewaard om aan de verplichtingen richting de belastingdienst te kunnen voldoen.

 

5.Beveiliging van persoonsgegevens

 

Hondentrimshop Dolly neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging van persoonsgegevens tegen te gaan.

 

Bij een vermoeden dat gegevens niet goed beveiligd zijn of als er aanwijzingen zijn van misbruik, kan contact met ons worden opgenomen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen dit dan zo snel mogelijk onderzoeken.

 

6.Delen van persoonsgegevens met derden

 

Wij verstreken uw gegevens niet zonder uw toestemming aan derden.

Als u toestemming heeft gegeven om uw persoonsgegevens met derden te delen dan heeft u het recht om deze weer in te trekken.

Met uitzondering op deze is een verzoek van de belastingdienst. Uw persoonsgegevens kunnen als bewijs voor onze omzet met hun worden gedeeld.

 

 

7.Rechten van personen waarvan wij persoonsgegevens verwerken

 

Als wij uw persoonsgegevens verwerken, hebt u het recht om deze persoonsgegevens in te zien, te laten corrigeren of te laten verwijderen.

U kunt hiervoor contact op nemen met onze trimsalon.

 

 

8.Klachten

 

Voor de volledigheid wijzen we erop wijzen dat er een mogelijkheid is om bij de Autoriteit Persoonsgegevens over de verwerking te klagen.

 

 

Download Joomla Free Templates for your success.
Joomla Business Templates by template joomla